Facebook     
menu

Váš košík je zatím prázdný
RÝŽOVARY PRO
DOMÁCNOST
RÝŽOVARY PRO
RESTAURACE

Polévka s fazolkou adzuki 4 - 5 porcí

Ingredience na 4-5 porcí
1 odměrka předem namočených fazolek adzuki
1 cibule
trocha oleje
2 brambory
1 čl koření würzl (nebo jiného zeleninové koření do polévky)

Postup:
  1. Na normální pánvi na oleji do zlatova osmažíme na jemno pokrájenou cibuli. Pokud nemáme čas, použijeme cibuli čerstvou nebo zakoupíme sušenou osmaženou cibuli. Cibuli vložíme do hrnce rýžovaru.
  2. Do hrnce rýžovaru přidáme na kostičky nakrájené brambory, 1ČL koření Würzl a fazolky adzuki.
  3. Dolijeme vodu po rysku číslo 7 na stupnici pro "plain rice".
  4. Zapneme program "slow cook".
  5. Hotovou čočkovou polévku můžeme a talíři dozdobit petrželkou nebo nastrouhaným sýrem, dochucujeme sójovou omáčkou.



KONTAKTY

telefon: +420 608 727 420
technické dotazy: info@hrncenavareniryze.cz
objednávky: objednavky@hrncenavareniryze.cz
SLEDUJTE NÁS

Facebook      Twitter