Polévka s fazolkou adzuki 4 - 5 porcí
Ingredience na 4-5 porcí 1 odměrka předem namočených fazolek adzuki
1 cibule
trocha oleje
2 brambory
1 čl koření würzl (nebo jiného zeleninové koření do polévky)
Postup:
- Na normální pánvi na oleji do zlatova osmažíme na jemno pokrájenou cibuli. Pokud nemáme čas, použijeme cibuli čerstvou nebo zakoupíme sušenou osmaženou cibuli. Cibuli vložíme do hrnce rýžovaru.
- Do hrnce rýžovaru přidáme na kostičky nakrájené brambory, 1ČL koření Würzl a fazolky adzuki.
- Dolijeme vodu po rysku číslo 7 na stupnici pro "plain rice".
- Zapneme program "slow cook".
- Hotovou čočkovou polévku můžeme a talíři dozdobit petrželkou nebo nastrouhaným sýrem, dochucujeme sójovou omáčkou.