Facebook     
menu

Váš košík je zatím prázdný
RÝŽOVARY PRO
DOMÁCNOST
RÝŽOVARY PRO
RESTAURACE

Čočková polévka

Ingredience na 4-5 porcí
1,5 odměrky čočky
1 cibule
trocha oleje
2 mrkve
1 čl koření würzl (nebo jiného zeleninové koření do polévky)

Alternativně:
2-3 klobásky (nebo párky atp.)

Postup:
  1. Na normální pánvi na oleji do zlatova osmažíme na jemno pokrájenou cibuli. Pokud nemáme čas, použijeme cibuli čerstvou nebo zakoupíme sušenou osmaženou cibuli. Cibuli vložíme do hrnce rýžovaru.
  2. Do hrnce rýžovaru přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev, 1ČL koření Würzl a čočku.
  3. Dolijeme vodu po rysku číslo 6 na stupnici pro "plain rice".
  4. Pokud vaříme nevegetariánskou verzi, můžeme do hrnce rýžovaru přidat 2-3 na kolečka nakrájené klobásy nebo párky.
  5. Zapneme program "slow cook".
  6. Hotovou čočkovou polévku můžeme a talíři dozdobit petrželkou a nastrouhaným sýrem, dochucujeme sójovou omáčkou.



KONTAKTY

telefon: +420 608 727 420
technické dotazy: info@hrncenavareniryze.cz
objednávky: objednavky@hrncenavareniryze.cz
SLEDUJTE NÁS

Facebook      Twitter